אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

33,828
צפיות

בייגלה עם שומשום ירושלמי

המתכון של
בייגלה עם שומשום ירושלמי

טעים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 אבקת אפיה אפשר בלי
  • 3 כפות סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כף מלח
  • 3 כוסות מים
  • 1 כף שבבי בצל יבש אפשר בלי
  • 1 כף אורגנו יבש אפשר בלי
  • הכל כוס חד פעמי שתיה חמה
  • לקישוט
  • צלחת עם מים עם 1/2 כפית מלח 1/2 כפית סוכר
  • צלחת עם שומשום או קצח
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה כוס מים מהברז עם סוכר ושמרים ולהמתין רבע שעה.


  • 2

    להוסיף את שאר המצרכים עם 2 כוסות מים פושרים וללוש לבצק נעים לכסות להתפיח חצי שעה ללוש ושוב התפחה .


  • 3

    לחלק את הבצק לכדורים אפשר כל גודל שרוצים אני חילקתי ל12.


  • 4

    כדורים לקמח מעט ולתת תפיחה של 10 דקות לעשות חור באמצע .


  • 5

    ולתת לנוח 10 דקות לקחת 1 ולפתוח עם הידיים ל בייגלה גדול .


  • 6

    לתבול בצלחת עם המים משני הצדדים ואחר כך בשומשום משני הצדדים.


  • 7

    להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות בתנור 200 מעלות.


  • 8

    לקחת שומשום עם מעט סוכר ומעט מלח ולאפות בערך חצי שעה .


  • 9

    הבייגלה יוצא רך בפנים וטעים .


  • 10

    בהצלחה .


1

לשים בקערה כוס מים מהברז עם סוכר ושמרים ולהמתין רבע שעה.


2

להוסיף את שאר המצרכים עם 2 כוסות מים פושרים וללוש לבצק נעים לכסות להתפיח חצי שעה ללוש ושוב התפחה .


3

לחלק את הבצק לכדורים אפשר כל גודל שרוצים אני חילקתי ל12.


4

כדורים לקמח מעט ולתת תפיחה של 10 דקות לעשות חור באמצע .


5

ולתת לנוח 10 דקות לקחת 1 ולפתוח עם הידיים ל בייגלה גדול .


6

לתבול בצלחת עם המים משני הצדדים ואחר כך בשומשום משני הצדדים.


7

להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות בתנור 200 מעלות.


8

לקחת שומשום עם מעט סוכר ומעט מלח ולאפות בערך חצי שעה .


9

הבייגלה יוצא רך בפנים וטעים .


10

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים