ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
1 כף שבבי בצל יבש אפשר בלי
-
-
-
-
צלחת עם מים עם 1/2 כפית מלח 1/2 כפית סוכר
-
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה כוס מים מהברז עם סוכר ושמרים ולהמתין רבע שעה.
-
2
להוסיף את שאר המצרכים עם 2 כוסות מים פושרים וללוש לבצק נעים לכסות להתפיח חצי שעה ללוש ושוב התפחה .
-
3
לחלק את הבצק לכדורים אפשר כל גודל שרוצים אני חילקתי ל12.
-
4
כדורים לקמח מעט ולתת תפיחה של 10 דקות לעשות חור באמצע .
-
5
ולתת לנוח 10 דקות לקחת 1 ולפתוח עם הידיים ל בייגלה גדול .
-
6
לתבול בצלחת עם המים משני הצדדים ואחר כך בשומשום משני הצדדים.
-
7
להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות בתנור 200 מעלות.
-
8
לקחת שומשום עם מעט סוכר ומעט מלח ולאפות בערך חצי שעה .
-
9
הבייגלה יוצא רך בפנים וטעים .
-
10
בהצלחה .
1
לשים בקערה כוס מים מהברז עם סוכר ושמרים ולהמתין רבע שעה.
2
להוסיף את שאר המצרכים עם 2 כוסות מים פושרים וללוש לבצק נעים לכסות להתפיח חצי שעה ללוש ושוב התפחה .
3
לחלק את הבצק לכדורים אפשר כל גודל שרוצים אני חילקתי ל12.
4
כדורים לקמח מעט ולתת תפיחה של 10 דקות לעשות חור באמצע .
5
ולתת לנוח 10 דקות לקחת 1 ולפתוח עם הידיים ל בייגלה גדול .
6
לתבול בצלחת עם המים משני הצדדים ואחר כך בשומשום משני הצדדים.
7
להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות בתנור 200 מעלות.
8
לקחת שומשום עם מעט סוכר ומעט מלח ולאפות בערך חצי שעה .
9
הבייגלה יוצא רך בפנים וטעים .
10
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים