לןגן

בייגלה עם שומשום ירושלמי

מאת: שרה יוסף, פורסם: 13/06/2018 | 00:03
בייגלה עם שומשום ירושלמי

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה כוס מים מהברז עם סוכר ושמרים ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים עם 2 כוסות מים פושרים וללוש לבצק נעים לכסות להתפיח חצי שעה ללוש ושוב התפחה

  3. לחלק את הבצק לכדורים אפשר כל גודל שרוצים אני חילקתי ל12

  4. כדורים לקמח מעט ולתת תפיחה של 10 דקות לעשות חור באמצע

  5. ולתת לנוח 10 דקות לקחת 1 ולפתוח עם הידיים ל בייגלה גדול

  6. לתבול בצלחת עם המים משני הצדדים ואחר כך בשומשום משני הצדדים

  7. להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות בתנור 200 מעלות

  8. לקחת שומשום עם מעט סוכר ומעט מלח ולאפות בערך חצי שעה

  9. הבייגלה יוצא רך בפנים וטעים

  10. בהצלחה