ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה חלבונים עם כוס סוכר ולהכניס על הגז בהן מארי 10 דקות בערך שימס .
-
2
להעביר למיקמק ולהקציף לקבלת קצף להוסיף קורט מלח ולימון .
-
3
בערך הקצפה של 1/4 שעה.
-
4
להוסיף אגוזים ולקפל ידנית .
-
5
לחמם תנור 100 מעלות טורבו .
-
6
לשים נייר אפיה בתבנית .
-
7
ולזלף עם שקית זילוף וצנטר.
-
8
לאפות שעתיים .
-
9
לכבות את התנור ולהשאיר עוד שעה בתור.
1
לשים בקערה חלבונים עם כוס סוכר ולהכניס על הגז בהן מארי 10 דקות בערך שימס .
2
להעביר למיקמק ולהקציף לקבלת קצף להוסיף קורט מלח ולימון .
3
בערך הקצפה של 1/4 שעה.
4
להוסיף אגוזים ולקפל ידנית .
5
לחמם תנור 100 מעלות טורבו .
6
לשים נייר אפיה בתבנית .
7
ולזלף עם שקית זילוף וצנטר.
8
לאפות שעתיים .
9
לכבות את התנור ולהשאיר עוד שעה בתור.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים