לןגן

מרנג אגוזים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 31/05/2018 | 23:06
מרנג אגוזים

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה חלבונים עם כוס סוכר ולהכניס על הגז בהן מארי 10 דקות בערך שימס

  2. להעביר למיקמק ולהקציף לקבלת קצף להוסיף קורט מלח ולימון

  3. בערך הקצפה של 1/4 שעה

  4. להוסיף אגוזים ולקפל ידנית

  5. לחמם תנור 100 מעלות טורבו

  6. לשים נייר אפיה בתבנית

  7. ולזלף עם שקית זילוף וצנטר

  8. לאפות שעתיים

  9. לכבות את התנור ולהשאיר עוד שעה בתור