ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהריבות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מגרדים קלות את החלק החיצוני של התפוז (את הקליפה הכתומה) רק מעט..
-
2
מרתיחים את התפוזים המגורדים קלות, שלמים כ 3 דקות.
-
3
מסננים ומרתיחים שוב כ 3 דקות.
-
4
מסננים .
-
5
חותכים את התפוזים לרבעים וכל רבע לחצי.
-
6
שמים בסיר יחד עם קילו סוכר על אש נמוכה כשעתיים עד שלוש שעות.
-
7
עד שהסירופ מסמיך וצבע התפוז הופך כהה יותר.
-
8
רבע שעה לפני הסוף להוסיף מיץ מחצי לימון ל 15 דקות.
-
9
בתיאבון!.
1
מגרדים קלות את החלק החיצוני של התפוז (את הקליפה הכתומה) רק מעט..
2
מרתיחים את התפוזים המגורדים קלות, שלמים כ 3 דקות.
3
מסננים ומרתיחים שוב כ 3 דקות.
4
מסננים .
5
חותכים את התפוזים לרבעים וכל רבע לחצי.
6
שמים בסיר יחד עם קילו סוכר על אש נמוכה כשעתיים עד שלוש שעות.
7
עד שהסירופ מסמיך וצבע התפוז הופך כהה יותר.
8
רבע שעה לפני הסוף להוסיף מיץ מחצי לימון ל 15 דקות.
9
בתיאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים