לןגן

ריבת תפוזים

מאת: Inbal Gutman Elbaz, פורסם: 21/03/2018 | 12:14
ריבת תפוזים

תקציר המתכון: ריבת תפוזים למימונה-אליפות!!!

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מגרדים קלות את החלק החיצוני של התפוז (את הקליפה הכתומה) רק מעט.

  2. מרתיחים את התפוזים המגורדים קלות, שלמים כ 3 דקות

  3. מסננים ומרתיחים שוב כ 3 דקות

  4. מסננים

  5. חותכים את התפוזים לרבעים וכל רבע לחצי

  6. שמים בסיר יחד עם קילו סוכר על אש נמוכה כשעתיים עד שלוש שעות

  7. עד שהסירופ מסמיך וצבע התפוז הופך כהה יותר

  8. רבע שעה לפני הסוף להוסיף מיץ מחצי לימון ל 15 דקות

  9. בתיאבון!