אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

3,038
צפיות

עוגיות מקרוד

המתכון של
עוגיות מקרוד

מתכון מושלם של אמי האלופה הטעם פשוט נדיררר

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 קג סולת
  • גרידה מתפוז אחד
  • 1 אבקת אפיה
  • 2 סוכר וניל
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן חם מאוד
  • 2 כוסות מים
  • למילוי
  • 1 חבילת תמרים בוואקום מנוקים משאריות העוקץ של התמר
  • 3/4 חבילה ממרח תמרים
  • כף קינמון
  • 2 חופנים אגוזים קצוצים גס
  • סירופ
  • 2 כוסות סוכר
  • 1 וחצי כוסות מים
  • מיץ מחצי לימון
  • כף דבש
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את המצרכים היבשים בקערה להוסיף את השמן החם ולערבב היטב להוסיף מים לערבב לכסות ולהניח למנוחה על השיש .


  • 2

    בנתיים להכין מילוי .


  • 3

    בקערה להניח את כל חומרי המילוי ללא הקינמון ולחמם במיקרוגל 12 דקות להוציא ולערבב יחד עם קינמון ואגוזים .


  • 4

    לשטוח בכף היד מהפסולת להניח במרכז כפית מהתמרים לסגור ולעצב בצורה מאורכת או עגולה מעוכה לחרוץ עם סכין סימנים ולאפות בחום 180 מעלות עד להשחמה .


  • 5

    לבשל סירופ להכניס את העוגיות האפויות ל2-3 דקות מכל צד .


1

לערבב את המצרכים היבשים בקערה להוסיף את השמן החם ולערבב היטב להוסיף מים לערבב לכסות ולהניח למנוחה על השיש .


2

בנתיים להכין מילוי .


3

בקערה להניח את כל חומרי המילוי ללא הקינמון ולחמם במיקרוגל 12 דקות להוציא ולערבב יחד עם קינמון ואגוזים .


4

לשטוח בכף היד מהפסולת להניח במרכז כפית מהתמרים לסגור ולעצב בצורה מאורכת או עגולה מעוכה לחרוץ עם סכין סימנים ולאפות בחום 180 מעלות עד להשחמה .


5

לבשל סירופ להכניס את העוגיות האפויות ל2-3 דקות מכל צד .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים