ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1 חבילת תמרים בוואקום מנוקים משאריות העוקץ של התמר
-
-
-
2 חופנים אגוזים קצוצים גס
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב את המצרכים היבשים בקערה להוסיף את השמן החם ולערבב היטב להוסיף מים לערבב לכסות ולהניח למנוחה על השיש .
-
2
בנתיים להכין מילוי .
-
3
בקערה להניח את כל חומרי המילוי ללא הקינמון ולחמם במיקרוגל 12 דקות להוציא ולערבב יחד עם קינמון ואגוזים .
-
4
לשטוח בכף היד מהפסולת להניח במרכז כפית מהתמרים לסגור ולעצב בצורה מאורכת או עגולה מעוכה לחרוץ עם סכין סימנים ולאפות בחום 180 מעלות עד להשחמה .
-
5
לבשל סירופ להכניס את העוגיות האפויות ל2-3 דקות מכל צד .
1
לערבב את המצרכים היבשים בקערה להוסיף את השמן החם ולערבב היטב להוסיף מים לערבב לכסות ולהניח למנוחה על השיש .
2
בנתיים להכין מילוי .
3
בקערה להניח את כל חומרי המילוי ללא הקינמון ולחמם במיקרוגל 12 דקות להוציא ולערבב יחד עם קינמון ואגוזים .
4
לשטוח בכף היד מהפסולת להניח במרכז כפית מהתמרים לסגור ולעצב בצורה מאורכת או עגולה מעוכה לחרוץ עם סכין סימנים ולאפות בחום 180 מעלות עד להשחמה .
5
לבשל סירופ להכניס את העוגיות האפויות ל2-3 דקות מכל צד .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים