להשרות את הדגים עם מעט לימון ומלח למשך 5 דקות, לשטוף, לייבש היטב ולחתוך את הדג לרצועות לאורך ולשים בקערה. .
2
להוסיף לקערה רצועות של פלפל אדום, רצועות פלפל חריף, שום כתוש, חצי צרור כוסברה קצוצה ולתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם ולערבב היטב. .
3
לפתוח את עלי הסיגר ולשים מעט מן התערובת במרכז כל סיגר, לקפל את שני צידי הסיגר פנימה ולהתחיל לגלגל תוך כדי הידוק. לקראת סוף הגילגול לשים מעט מן ה״דבק״ ולסגור..
4
לטגן בשמן עמוק עד להזהבה ולהגיש לצד טחינה וחמוצים! .
1
להשרות את הדגים עם מעט לימון ומלח למשך 5 דקות, לשטוף, לייבש היטב ולחתוך את הדג לרצועות לאורך ולשים בקערה. .
2
להוסיף לקערה רצועות של פלפל אדום, רצועות פלפל חריף, שום כתוש, חצי צרור כוסברה קצוצה ולתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם ולערבב היטב. .
3
לפתוח את עלי הסיגר ולשים מעט מן התערובת במרכז כל סיגר, לקפל את שני צידי הסיגר פנימה ולהתחיל לגלגל תוך כדי הידוק. לקראת סוף הגילגול לשים מעט מן ה״דבק״ ולסגור..
4
לטגן בשמן עמוק עד להזהבה ולהגיש לצד טחינה וחמוצים! .