לןגן

סיגר דגים נדיר

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 25/02/2018 | 11:59
סיגר דגים נדיר

תקציר המתכון: אין לי מילים לתאר את המנה הזו 🤓 רק תכפילו כמויות 🙈

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת התערובת

להכנת ה״דבק״

בנוסף

אופן הכנה

  1. להשרות את הדגים עם מעט לימון ומלח למשך 5 דקות, לשטוף, לייבש היטב ולחתוך את הדג לרצועות לאורך ולשים בקערה.

  2. להוסיף לקערה רצועות של פלפל אדום, רצועות פלפל חריף, שום כתוש, חצי צרור כוסברה קצוצה ולתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם ולערבב היטב.

  3. לפתוח את עלי הסיגר ולשים מעט מן התערובת במרכז כל סיגר, לקפל את שני צידי הסיגר פנימה ולהתחיל לגלגל תוך כדי הידוק. לקראת סוף הגילגול לשים מעט מן ה״דבק״ ולסגור.

  4. לטגן בשמן עמוק עד להזהבה ולהגיש לצד טחינה וחמוצים!