ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
10 עגבניות מקולפות וחתוכות לחתיכות קטונת (בלי הלב) (אפשר גם קוספה של עגבניות מקולפות)
-
טיפ קטן : להשרות את העגבניות בקערה עם מים חמים כדי להוציא ביותר קלות את הקליפה)
-
-
3 פלפלם אדומים חריפים חתוכים לעיגולים קטנים
-
-
מלח - פלפל - פפריקה אדומה מתוקה
-
אופן ההכנה
1
שמים את השמן במחבת.
2
מוסיפים את שיני השום - מטגנים קצת ומוסיפים את העגבניות ואת הפלפלים.
3
מתבלים .
4
נותנים הרתחה - להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה למשך שעה - שעה וחצי (עד שהמים מתאדים) מערבבים מדי פעם.
5
בתאבון..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים