סלט מטבוחה חריפה
מאת: Danielle Godon Mesika, פורסם: 16/09/2017 | 12:17
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
10 עגבניות מקולפות וחתוכות לחתיכות קטונת (בלי הלב) (אפשר גם קוספה של עגבניות מקולפות)
-
טיפ קטן : להשרות את העגבניות בקערה עם מים חמים כדי להוציא ביותר קלות את הקליפה)
-
8 שיני שום חתוכים
-
3 פלפלם אדומים חריפים חתוכים לעיגולים קטנים
-
1 כפית סחוג חריף עדין
-
מלח - פלפל - פפריקה אדומה מתוקה
-
שמן (4 - 5 כפות
אופן הכנה
-
שמים את השמן במחבת
-
מוסיפים את שיני השום - מטגנים קצת ומוסיפים את העגבניות ואת הפלפלים
-
מתבלים
-
נותנים הרתחה - להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה למשך שעה - שעה וחצי (עד שהמים מתאדים) מערבבים מדי פעם
-
בתאבון.