ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
כפית צ'ילי גרוס או פפריקה
-
אופן ההכנה
-
1
למרנידה .
-
2
חצי כוס טריאקי .
-
3
כף סילאן .
-
4
כף שמן זית .
-
5
כף תבלין פלדלפיה .
-
6
חצי כוס מים .
-
7
את התפו"א נחרוץ לפסים לא עד הסוף .
-
8
נניח את התפו"א והעוף בקערה .
-
9
את חומרי המרינדה נערבב היטב ונשפוך על העוף והתפוחי אדמה .
-
10
נעביר לתבנית מרופדת חד פעמי .
-
11
נפזר פלפל שחור גרוס .
-
12
מעט מלח גס .
-
13
שומשום לקישוט .
-
14
נכניס לתנור חום 180 מעלות כשעה וחצי .
-
15
מידי פעם נשקה אותם ברוטב עם כף.
-
16
בתאבון אילנית בניזרי 💜 .
1
למרנידה .
2
חצי כוס טריאקי .
3
כף סילאן .
4
כף שמן זית .
5
כף תבלין פלדלפיה .
6
חצי כוס מים .
7
את התפו"א נחרוץ לפסים לא עד הסוף .
8
נניח את התפו"א והעוף בקערה .
9
את חומרי המרינדה נערבב היטב ונשפוך על העוף והתפוחי אדמה .
10
נעביר לתבנית מרופדת חד פעמי .
11
נפזר פלפל שחור גרוס .
12
מעט מלח גס .
13
שומשום לקישוט .
14
נכניס לתנור חום 180 מעלות כשעה וחצי .
15
מידי פעם נשקה אותם ברוטב עם כף.
16
בתאבון אילנית בניזרי 💜 .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים