לןגן

עוף עם תפו"א מניפות בטריאקי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 18/08/2017 | 02:47
עוף עם תפו"א מניפות בטריאקי

תקציר המתכון: זה רק ניראה מסובך

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למרנידה

  2. חצי כוס טריאקי

  3. כף סילאן

  4. כף שמן זית

  5. כף תבלין פלדלפיה

  6. חצי כוס מים

  7. את התפו"א נחרוץ לפסים לא עד הסוף

  8. נניח את התפו"א והעוף בקערה

  9. את חומרי המרינדה נערבב היטב ונשפוך על העוף והתפוחי אדמה

  10. נעביר לתבנית מרופדת חד פעמי

  11. נפזר פלפל שחור גרוס

  12. מעט מלח גס

  13. שומשום לקישוט

  14. נכניס לתנור חום 180 מעלות כשעה וחצי

  15. מידי פעם נשקה אותם ברוטב עם כף

  16. בתאבון אילנית בניזרי 💜