ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
כוס שמנת מתוקה או מיץ תפוזים
-
מילוי
-
-
-
-
להוציא חרצנים מהתמרים להוסיף מעט מים להכניס למיקרוגל לדקה למעוך עם מזלג להוסיף את הקינמון והאגוזים
אופן ההכנה
-
1
ללוש את כל החומרים ביחד,.
-
2
להכניס למקרר לכמה שעות, לפזר קורנפלור על השיש (אם הבצק רך להוסיף גם עליו קורנפלור) ולהכין 3 או 4 רולדות .
-
3
לגלגל כל רולדה לחתוך כמעט עד הסוף ולאפות בחום בינוני. .
-
4
להוציא ולפזר אבקת סוכר .
-
5
אפשר למלא עם נוטלה/השחר, ריבה וקוקוס ועוד....
1
ללוש את כל החומרים ביחד,.
2
להכניס למקרר לכמה שעות, לפזר קורנפלור על השיש (אם הבצק רך להוסיף גם עליו קורנפלור) ולהכין 3 או 4 רולדות .
3
לגלגל כל רולדה לחתוך כמעט עד הסוף ולאפות בחום בינוני. .
4
להוציא ולפזר אבקת סוכר .
5
אפשר למלא עם נוטלה/השחר, ריבה וקוקוס ועוד....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים