הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהרול שמרים צרפתי משגע😍קרדיט למתכון של סיון מלול❤
בקערת מיקסר נעבד את הבצק כמה דקות עד לקבלת בצק רך ונעים למגע..
מכסים ומתפיחים לשעה וחצי..
מחלקים את הבצק לכדורים קטנים..
מגלגלים כל כדור לנחש..
בכל פעם לוקחים 2 נחשים ונלפפף אחד בשני כמו בורג ונסגור את הקצוות לצורת חישוק..
נניח על נייר אפיה ונבריש בביצה שמהולה עם 2 כפות מים..
נתפיח את הרולים לעוד חצי שעה ונכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות..
לאפות עד להזהבה יפה..
בינתיים מכינים את הסירופ - ממיסים על הגז עד לקבלת רוטב קצת סמיך..
מורחים על כל רול בנפרד איך שיוצא מהתנור..
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.