לןגן

רול שמרים צרפתי

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 14/03/2017 | 20:34
רול שמרים צרפתי

תקציר המתכון: רול שמרים צרפתי משגע😍קרדיט למתכון של סיון מלול❤

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר נעבד את הבצק כמה דקות עד לקבלת בצק רך ונעים למגע.

  2. מכסים ומתפיחים לשעה וחצי.

  3. מחלקים את הבצק לכדורים קטנים.

  4. מגלגלים כל כדור לנחש.

  5. בכל פעם לוקחים 2 נחשים ונלפפף אחד בשני כמו בורג ונסגור את הקצוות לצורת חישוק.

  6. נניח על נייר אפיה ונבריש בביצה שמהולה עם 2 כפות מים.

  7. נתפיח את הרולים לעוד חצי שעה ונכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

  8. לאפות עד להזהבה יפה.

  9. בינתיים מכינים את הסירופ - ממיסים על הגז עד לקבלת רוטב קצת סמיך.

  10. מורחים על כל רול בנפרד איך שיוצא מהתנור.

  11. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤