הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלמה יש מישהי שלא אוהבת??? אין מצב!!! עוגיות שמרים הכי טעימות שיש😍😍😍
בקערת מיקסר נערבב את הקמח עם השמרים והמשפר אפיה, נוסיף את הסוכר והסוכר וניל,נמשיך לערבב ונוסיף את התמצית וניל,הביצים והשמן בסוף נוסיף את המים בהדרגה, ללוש כ-6 דקות עד שנוצר בצק גמיש..
נעביר לקערה להתפחה של חצי שעה -40 דקות..
נחלק את הבצק ל-5 כדורים שווים נכסה במגבת וניתן להם מנוחה של 15 דקות..
מרדדים כל כדור למלבן דק,נמרח את המילוי ונגלגל לרולדה ונחתוך לעיגולים..
או לרדד לעיגול , למרוח שוקולד ולחתוך למשולשים ולגלגל לקרוואסון..
נעביר לתבנית עם נייר אפיה ונניח להתפחה נוספת של כ-חצי שעה...
נבריש את העוגיות בביצה טרופה עם כפית מים וכף סוכר ונפזר מעל שומשום..
נכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שמזהיב, בערך חצי שעה..
לאחר האפיה נבריש מעל את הסירופ שהכנו.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤..