אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

1,537
צפיות

רגל קרושה

המתכון של
רגל קרושה

קרדיט למתכון של צביה אורן

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 רגל של פרה מנוקה היטב , חתוך לפרוסות. (או מנסרים בקצביה)
  • 300 גר' בשר בקר
  • 2 ראשי שום קלופות וחתוכות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 4 עלי דפנה
  • 2 ליטר מים
  • 5 ביצים קשות (מבשלים בסיר נפרד)
אופן ההכנה
  • 1

    את הרגל מבשלים בישול ארוך כ- 5 שעות.


  • 2

    אני בישלתי בסיר לחץ כ-2 שעות ביחד עם בשר הבקר, עלי הדפנה ומלח.


  • 3

    לאחר הבישול מקלפים את הבשר שעל העצמות, קוצצים דק, גם את בשר הבקר, אפשר לקצוץ במעבד מזון בפולסים.


  • 4

    מסננים את הנוזל שבו התבשלו עצמות הרגל.


  • 5

    משטחים בתבנית את הבשר הקצוץ שיני שום קצוצות דק דק, יוצקים את הנוזל ומוסיפים מעל את הביצים הפרוסות.


  • 6

    מקררים במשך 24 שעות וחותכים למנות.( לא לשכוח להוסיף את החזרת).


1

את הרגל מבשלים בישול ארוך כ- 5 שעות.


2

אני בישלתי בסיר לחץ כ-2 שעות ביחד עם בשר הבקר, עלי הדפנה ומלח.


3

לאחר הבישול מקלפים את הבשר שעל העצמות, קוצצים דק, גם את בשר הבקר, אפשר לקצוץ במעבד מזון בפולסים.


4

מסננים את הנוזל שבו התבשלו עצמות הרגל.


5

משטחים בתבנית את הבשר הקצוץ שיני שום קצוצות דק דק, יוצקים את הנוזל ומוסיפים מעל את הביצים הפרוסות.


6

מקררים במשך 24 שעות וחותכים למנות.( לא לשכוח להוסיף את החזרת).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים