פטרוזיליה - 3 כף-קצוץ - סה"כ (15 גרם)-כף לכל מנה - לא חובה
אופן ההכנה
1
לפרוס את החצילים לאורך, להמליח ולהשאיר ש"יזיעו" כשעה..
2
לשטוף את החצילים, לסחוט ולטגן בשמן..
3
לבשל את הביצים במים כ- 10 דקות..
4
להכין סלט קצוץ מכל הירקות..
5
לפתוח את הפיתה (ניתן להשתמש גם בפיתה עיראקית ביתית ), למרוח חומוס, סחוג, עמבה, שלושה-ארבעה חצילים מטוגנים, ביצה קשה אחת פרוסה וסלט ירקות, לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומעל הכל להוסיף כף טחינה, בצל סגול ופטרוזיליה..
1
לפרוס את החצילים לאורך, להמליח ולהשאיר ש"יזיעו" כשעה..
2
לשטוף את החצילים, לסחוט ולטגן בשמן..
3
לבשל את הביצים במים כ- 10 דקות..
4
להכין סלט קצוץ מכל הירקות..
5
לפתוח את הפיתה (ניתן להשתמש גם בפיתה עיראקית ביתית ), למרוח חומוס, סחוג, עמבה, שלושה-ארבעה חצילים מטוגנים, ביצה קשה אחת פרוסה וסלט ירקות, לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומעל הכל להוסיף כף טחינה, בצל סגול ופטרוזיליה..