לןגן

רגל קרושה

מאת: מירי גולני, פורסם: 26/10/2022 | 07:41
רגל קרושה

תקציר המתכון: קרדיט למתכון של צביה אורן

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הרגל מבשלים בישול ארוך כ- 5 שעות

  2. אני בישלתי בסיר לחץ כ-2 שעות ביחד עם בשר הבקר, עלי הדפנה ומלח

  3. לאחר הבישול מקלפים את הבשר שעל העצמות, קוצצים דק, גם את בשר הבקר, אפשר לקצוץ במעבד מזון בפולסים

  4. מסננים את הנוזל שבו התבשלו עצמות הרגל

  5. משטחים בתבנית את הבשר הקצוץ שיני שום קצוצות דק דק, יוצקים את הנוזל ומוסיפים מעל את הביצים הפרוסות

  6. מקררים במשך 24 שעות וחותכים למנות.( לא לשכוח להוסיף את החזרת)