לןגן

סביח

מאת: איציק שלמה, פורסם: 25/10/2022 | 10:53
סביח

תקציר המתכון: מומלץ להכין לביבות עג'ה ולהוסיף בפיתה-קציצה למנה https://imaot.co.il/Book/Page/254158

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרוס את החצילים לאורך, להמליח ולהשאיר ש"יזיעו" כשעה.

  2. לשטוף את החצילים, לסחוט ולטגן בשמן.

  3. לבשל את הביצים במים כ- 10 דקות.

  4. להכין סלט קצוץ מכל הירקות.

  5. לפתוח את הפיתה (ניתן להשתמש גם בפיתה עיראקית ביתית ), למרוח חומוס, סחוג, עמבה, שלושה-ארבעה חצילים מטוגנים, ביצה קשה אחת פרוסה וסלט ירקות, לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומעל הכל להוסיף כף טחינה, בצל סגול ופטרוזיליה.