לןגן

פטריות מטוגנות

מאת: זהר מנדל, פורסם: 22/08/2022 | 00:45
פטריות מטוגנות

תקציר המתכון: פשוט וטעים

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפרידים את הרגל של הפטריה ומקלפים את הפטריות ושמים בקערה את הפטריות והרגלים של הפטריות ומפזרים עליהם מלח, פלפל שחור ואורגנו ונותנים להם לנוח חצי שעה ומערבבים מדי פעם

  2. מפזרים עליהם כף קמח

  3. טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם מתובלים בתבלינים שאוהבים (מלח, פלפל שחור, שומשום, פלפל סודני, פפריקה מתוקה/חריפה ועוד)

  4. מחממים סיר עם שמן ומטגנים היטב מכל הצדדים

  5. מגישים עם צילי מתוק/חריף