4 בצלים לרצועות לטגן עד לשקיפות, להוסיף 3 כפות סוכר לבן, 2 כפות סוכר חום, מבשלים עד שהבצל מפריש נוזלים, מסננים, שופכים את הנוזלים, מחזירים למחבת ומוסיפים 2 כפות סילאן, כף יין אדום, מעט קנמון.
לבשל על אש נמוכה כחצי שעה, לערבב מדי פעם
אופן ההכנה
0
מילוי
לחתוך את הכבדים לקוביות ולרוב, להוסיף קוביות חזה עוף, לטגן כמה דקות ולשפוך את הנוזלים.
לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף את הכבדים והחזה עוף, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור, סילאן, צ'ילי מתוק
כמה דקות ולכבות את האש.
1
להכנת הקערית: .
2
לחמם שמן עמוק בסיר גודל 22-24.
3
להניח את העלה בסיר, לקחת מטרפה, לשים אותה במרכז העלה, ולהתחיל לסובב עד לקבלת צורה של קערית. .
0
מילוי
לחתוך את הכבדים לקוביות ולרוב, להוסיף קוביות חזה עוף, לטגן כמה דקות ולשפוך את הנוזלים.
לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף את הכבדים והחזה עוף, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור, סילאן, צ'ילי מתוק
כמה דקות ולכבות את האש.
1
להכנת הקערית: .
2
לחמם שמן עמוק בסיר גודל 22-24.
3
להניח את העלה בסיר, לקחת מטרפה, לשים אותה במרכז העלה, ולהתחיל לסובב עד לקבלת צורה של קערית. .