הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהתקראו לזה כיסונים תקראו לזה טורטליני העיקר שתקראו לי כשזה מוכן ;)
לשים את הקמח על משטח העבודה.
לשבור לתוכו ביצה אחת.
לערבב לאט לאט.
להוסיף את הביצה השניה, המלח ושמן הזית.
לערבב וללוש כ 10 דק.
לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניסו למקרר למנוחה של 15 דק לפחות.
לאחר המנוחה - לחצות הבצק ל2 ולרדד לעלה דק.
לקרוץ עיגולים בבצק.
למלא בכל מה שליבכם חפץ (בשר טחון/גבינות/ירק) לסגור את הכיסון ולהניח על נייר אפייה.
בסיום - להכניס להקפאה עד להכנה.
בתמונה - כיסוני בשר בתוך מרק ירקות עשיר .
בתיאבוןןן .