לןגן

קערית מעלה סיגר/פילו במילוי כבד וריבת בצל

מאת: אילת אליהו, פורסם: 29/09/2020 | 15:41
קערית מעלה סיגר/פילו במילוי כבד וריבת בצל

תקציר המתכון: מנה ראשונה מיוחדת ומרשימה וכמובן טעימה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מילוי לחתוך את הכבדים לקוביות ולרוב, להוסיף קוביות חזה עוף, לטגן כמה דקות ולשפוך את הנוזלים. לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף את הכבדים והחזה עוף, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור, סילאן, צ'ילי מתוק כמה דקות ולכבות את האש

  2. להכנת הקערית:

  3. לחמם שמן עמוק בסיר גודל 22-24

  4. להניח את העלה בסיר, לקחת מטרפה, לשים אותה במרכז העלה, ולהתחיל לסובב עד לקבלת צורה של קערית.