לןגן

כיסוני בשר/ירקות

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 28/09/2020 | 23:20
כיסוני בשר/ירקות

תקציר המתכון: תקראו לזה כיסונים תקראו לזה טורטליני העיקר שתקראו לי כשזה מוכן ;)

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

אופן הכנה

  1. לשים את הקמח על משטח העבודה

  2. לשבור לתוכו ביצה אחת

  3. לערבב לאט לאט

  4. להוסיף את הביצה השניה, המלח ושמן הזית

  5. לערבב וללוש כ 10 דק

  6. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניסו למקרר למנוחה של 15 דק לפחות

  7. לאחר המנוחה - לחצות הבצק ל2 ולרדד לעלה דק

  8. לקרוץ עיגולים בבצק

  9. למלא בכל מה שליבכם חפץ (בשר טחון/גבינות/ירק) לסגור את הכיסון ולהניח על נייר אפייה

  10. בסיום - להכניס להקפאה עד להכנה

  11. בתמונה - כיסוני בשר בתוך מרק ירקות עשיר

  12. בתיאבוןןן