הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהארוחת צהריים מפנקת... בלי הרבה הכנה... קלה והכי חשוב טעימה מאוד....
לבורקס:.
מרדדים עלה מבצק עלים וחותכים למלבנים, מגלגלים נקניקייה בצורה שהבצק עוטף את הנקניק בכמה סיבובים .
כדאי להדביק את הקצה של הבצק במעט ביצה טרופה.
להניח בתבנית עם נייר אפייה למרוח ביצה ולפזר מעל שומשום .
לחמם מראש תנור על 220 מעלות חום טורבו ולאפות כ-20 דקות עד להזהבת הבורקסים.
לרוטב: .
בסיר קטן על אש בינונית, לטגן בצל קצוץ, להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן ל-3 דקות.
לאחר שהפטריות נצרבו קלות להוסיף 4 כוסות מים רותחים .
בקערה בצד להכין "רויחה"- 1 כוס קמח+3 כוסות מים ולערבב שלא יהיו גושים בכלל.
השואות טמפרטורות- מהנוזלים שבסיר לערות על ה"רויחה" 2 כוסות נוזלים ולערבב שלא יהיו גושים .
לאחר השוואת הטמפרטורות לשפוך את תכולת הקערה לסיר ולערבב ללא הפסקה במשך כ-2 דקות שלא יבצרו גושים.
לתבל באבקת מרק עוף, מלח, ופלפל .
לסגור את האש, ולצקת מהרוטב על הבורקס.