הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלפלפלים: .
לטגן בצל קצוץ עד להזהבה, להוסיף בשר טחון( בתמונה השתמשתי בחזה טחון אבל מוצלח יותר בשר טחון) ולטגן עד שמשנה צבע.
להוסיף אורז, ומים רותחים ולכסות במכסה למשך 5 דקות על אש בינונית.
עד שמתאדים המים והאורז חצי עשוי.
להוסיף רסק עגבניות, ותבלינים.
ולמלאות בפלפלים, להניח בתבנית .
לרוטב: .
בסיר בינוני להרתיח ליטר מים, להוסיף שאר מרכיבים.
להביא את הרוטב לרתיחה עד להסמכה מעט .
לשפוך מעל הפלפלים הממתינים בתבנית.
לכסות בנייר כסף, לאפות בחום 160 מעלות למשך שעתיים.
(לא צולמה תוצאה הסופית, הכנתי בשישי לכבוד שבת, אבל יוצא פצצות).