לןגן

פלפל ממולא

מאת: מרים טויזר, פורסם: 31/07/2020 | 13:02
פלפל ממולא

תקציר המתכון: מתכון שתמיד חלמתי ללמוד מאמא... טעים פצצות...

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לפלפלים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לפלפלים:

  2. לטגן בצל קצוץ עד להזהבה, להוסיף בשר טחון( בתמונה השתמשתי בחזה טחון אבל מוצלח יותר בשר טחון) ולטגן עד שמשנה צבע

  3. להוסיף אורז, ומים רותחים ולכסות במכסה למשך 5 דקות על אש בינונית

  4. עד שמתאדים המים והאורז חצי עשוי

  5. להוסיף רסק עגבניות, ותבלינים

  6. ולמלאות בפלפלים, להניח בתבנית

  7. לרוטב:

  8. בסיר בינוני להרתיח ליטר מים, להוסיף שאר מרכיבים

  9. להביא את הרוטב לרתיחה עד להסמכה מעט

  10. לשפוך מעל הפלפלים הממתינים בתבנית

  11. לכסות בנייר כסף, לאפות בחום 160 מעלות למשך שעתיים

  12. (לא צולמה תוצאה הסופית, הכנתי בשישי לכבוד שבת, אבל יוצא פצצות)