ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
500 גרם טחול ( אני מרתיחה את הטחול 5 דקות ומנקה אותו)
-
-
-
) ניתן להמיר לכבד,חזה עוף ועוד)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
דבק קמח להדבקת הטורטיה
-
כף קמח גדושה מהולה עם מעט מים
-
לציפוי
-
ביצה טרופה עם מעט מים ומלח
-
פירורי לחם מוזהבים עם שומשום
אופן ההכנה
-
1
בקערה נכניס את הבשרים והתבלינים נערבב היטב .
-
2
בסיר נטגן את הבצל בשמן עד להזהבה,נוסיף את הבשרים המתובלים ,נמניך להבה,נכסה את הסיר עם מכסה ,מידי פעם נערבב,נבשל כ 35 דקות.
-
3
נצנן היטב ..
-
4
נחמם 6 טורטיות במיקרו כ 30 שניות ,החימום מונע מהם להיקרע ! .
-
5
נניח מהמילוי בקצה העליון של הטורטיה נסגור צורת עלי סיגר,נדביק את הקצוות של הטורטיה בדבק קמח ,נטבול בביצה ולאחר בפירורי לחם..
-
6
נטגן בלהבה בינונית עד להזהבה משני הצדדים ..
1
בקערה נכניס את הבשרים והתבלינים נערבב היטב .
2
בסיר נטגן את הבצל בשמן עד להזהבה,נוסיף את הבשרים המתובלים ,נמניך להבה,נכסה את הסיר עם מכסה ,מידי פעם נערבב,נבשל כ 35 דקות.
3
נצנן היטב ..
4
נחמם 6 טורטיות במיקרו כ 30 שניות ,החימום מונע מהם להיקרע ! .
5
נניח מהמילוי בקצה העליון של הטורטיה נסגור צורת עלי סיגר,נדביק את הקצוות של הטורטיה בדבק קמח ,נטבול בביצה ולאחר בפירורי לחם..
6
נטגן בלהבה בינונית עד להזהבה משני הצדדים ..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים