ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
השף גיא פרץ ממסעדת קונפי, מפנק אותנו במתכון מרוקאי שבו כל העדות חושקות.
-
-
-
-
-
• 4 בצלים, קצוצים ומטוגנים היטב ב- 3 כפות שמן זית
-
-
• חצי כוס אגוזי מלך קלויים
-
-
-
-
-
-
-
-
• מעט קמח ומים להדבקת עלי הסיגר
-
-
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה.
-
2
מכניסים את הפרגיות לסיר עם מים עד לכיסוי, יחד עם עלי הדפנה והפלפל האנגלי, מרתיחים ומשאירים לבעבע למשך 20 דקות. מסננים. .
-
3
מעבירים לקערה ומפוררים את הפרגיות לנתחים דקים. .
-
4
מוסיפים את הבצל, הצימוקים, האגוזים, השקדים, הכוסברה והתבלינים ומערבבים. .
-
5
פורשים עלי סיגר וממלאים במרכזו כ- 60 גרם מהמלית. מגלגלים, מדביקים בקמח ובמים ומהדקים היטב. .
-
6
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. .
-
7
בוזקים מעל אבקת סוכר וקינמון, ומגישים לצד קונפיטורה. רצוי קונפיטורת בצל או קונפיטורת עגבניות שרי. .
1
אופן ההכנה.
2
מכניסים את הפרגיות לסיר עם מים עד לכיסוי, יחד עם עלי הדפנה והפלפל האנגלי, מרתיחים ומשאירים לבעבע למשך 20 דקות. מסננים. .
3
מעבירים לקערה ומפוררים את הפרגיות לנתחים דקים. .
4
מוסיפים את הבצל, הצימוקים, האגוזים, השקדים, הכוסברה והתבלינים ומערבבים. .
5
פורשים עלי סיגר וממלאים במרכזו כ- 60 גרם מהמלית. מגלגלים, מדביקים בקמח ובמים ומהדקים היטב. .
6
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. .
7
בוזקים מעל אבקת סוכר וקינמון, ומגישים לצד קונפיטורה. רצוי קונפיטורת בצל או קונפיטורת עגבניות שרי. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים