אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

2,355
צפיות

פסטייה מרוקאית (סיגר ממולא בשר וזילוף מתוק)

המתכון של
פסטייה מרוקאית (סיגר ממולא בשר וזילוף מתוק)

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • יאור המתכון
  • השף גיא פרץ ממסעדת קונפי, מפנק אותנו במתכון מרוקאי שבו כל העדות חושקות.
  • מרכיבים
  • • 500 גרם פרגיות
  • • 3 עלי דפנה
  • • 10 פלפל אנגלי
  • • 4 בצלים, קצוצים ומטוגנים היטב ב- 3 כפות שמן זית
  • • חצי כוס צימוקים
  • • חצי כוס אגוזי מלך קלויים
  • • חצי כוס שקדים קלויים
  • • 4 כפות כוסברה קצוצה
  • • 2 ענפי טימין
  • • קורט קינמון
  • • 4 כפות סוכר חום
  • • רבע כפית זנגוויל טחון
  • • 8 עלי סיגר (אגרול)
  • • מעט קמח ומים להדבקת עלי הסיגר
  • • שמן לטיגון עמוק
  • • להגשה
  • • 2 כפות אבקת סוכר
  • • 1 כפית קינמון טחון
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה.


  • 2

    מכניסים את הפרגיות לסיר עם מים עד לכיסוי, יחד עם עלי הדפנה והפלפל האנגלי, מרתיחים ומשאירים לבעבע למשך 20 דקות. מסננים. .


  • 3

    מעבירים לקערה ומפוררים את הפרגיות לנתחים דקים. .


  • 4

    מוסיפים את הבצל, הצימוקים, האגוזים, השקדים, הכוסברה והתבלינים ומערבבים. .


  • 5

    פורשים עלי סיגר וממלאים במרכזו כ- 60 גרם מהמלית. מגלגלים, מדביקים בקמח ובמים ומהדקים היטב. .


  • 6

    מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. .


  • 7

    בוזקים מעל אבקת סוכר וקינמון, ומגישים לצד קונפיטורה. רצוי קונפיטורת בצל או קונפיטורת עגבניות שרי. .


1

אופן ההכנה.


2

מכניסים את הפרגיות לסיר עם מים עד לכיסוי, יחד עם עלי הדפנה והפלפל האנגלי, מרתיחים ומשאירים לבעבע למשך 20 דקות. מסננים. .


3

מעבירים לקערה ומפוררים את הפרגיות לנתחים דקים. .


4

מוסיפים את הבצל, הצימוקים, האגוזים, השקדים, הכוסברה והתבלינים ומערבבים. .


5

פורשים עלי סיגר וממלאים במרכזו כ- 60 גרם מהמלית. מגלגלים, מדביקים בקמח ובמים ומהדקים היטב. .


6

מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. .


7

בוזקים מעל אבקת סוכר וקינמון, ומגישים לצד קונפיטורה. רצוי קונפיטורת בצל או קונפיטורת עגבניות שרי. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים