לןגן

טורטיה במלוי מעורב

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 01/03/2019 | 20:10
טורטיה במלוי מעורב

תקציר המתכון: מנת פתיחה מעלפתתת

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

דבק קמח להדבקת הטורטיה

לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערה נכניס את הבשרים והתבלינים נערבב היטב

  2. בסיר נטגן את הבצל בשמן עד להזהבה,נוסיף את הבשרים המתובלים ,נמניך להבה,נכסה את הסיר עם מכסה ,מידי פעם נערבב,נבשל כ 35 דקות

  3. נצנן היטב .

  4. נחמם 6 טורטיות במיקרו כ 30 שניות ,החימום מונע מהם להיקרע !

  5. נניח מהמילוי בקצה העליון של הטורטיה נסגור צורת עלי סיגר,נדביק את הקצוות של הטורטיה בדבק קמח ,נטבול בביצה ולאחר בפירורי לחם.

  6. נטגן בלהבה בינונית עד להזהבה משני הצדדים .