לןגן

פסטייה מרוקאית (סיגר ממולא בשר וזילוף מתוק)

מאת: איציק שלמה, פורסם: 26/02/2019 | 12:24
פסטייה מרוקאית (סיגר ממולא בשר וזילוף מתוק)

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

• להגשה

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה

  2. מכניסים את הפרגיות לסיר עם מים עד לכיסוי, יחד עם עלי הדפנה והפלפל האנגלי, מרתיחים ומשאירים לבעבע למשך 20 דקות. מסננים.

  3. מעבירים לקערה ומפוררים את הפרגיות לנתחים דקים.

  4. מוסיפים את הבצל, הצימוקים, האגוזים, השקדים, הכוסברה והתבלינים ומערבבים.

  5. פורשים עלי סיגר וממלאים במרכזו כ- 60 גרם מהמלית. מגלגלים, מדביקים בקמח ובמים ומהדקים היטב.

  6. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

  7. בוזקים מעל אבקת סוכר וקינמון, ומגישים לצד קונפיטורה. רצוי קונפיטורת בצל או קונפיטורת עגבניות שרי.