לןגן

טורטיות במילוי סינטה וירקות מוקפצים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 06/11/2018 | 12:57
טורטיות במילוי סינטה וירקות מוקפצים

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הסינטה לחתוך לרצועות דקות

  2. גמבות לקלות על הגז ולנקות מקליפה לחתוך לרצועות

  3. פטריות טריות חתוכות

  4. בצלים לרצועות

  5. שום קצוץ

  6. את החצילים להניח על נייר אפייה משומן בתבנית תנור שחומם מראש 220 מעלות

  7. לאפות, לחתוך לרצועות

  8. עם כף שמן לטגן את הבצלים לשקיפות

  9. להוסיף שום קצוץ

  10. את הפטריות, הפלפלים הקלויים וחצילים

  11. לתבל-מלח, פלפל, 3 כפות רוטב סויה, 3 כפות רוטב טריאקי להקפיץ 5 דקות להוריד מהגז

  12. עם כף שמן להקפיץ את הסינטה 3 דקות מכל צד

  13. להוסיף את התערובת לווק

  14. לעוד 5 דקות לספיגת טעמים

  15. לקחת טורטיה להניח על מחבת פסים חם ללא שמן

  16. דקה כל צד

  17. להניח חסה על הטורטיה

  18. ומעל את התערובת

  19. לגלגל ולחצות ל-2