ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1 בצל גדול קצוץ מטוגן במעט שמן
אופן ההכנה
-
1
נתחיל מהכנת הפירה.
-
2
4 תפוחי אדמה קטנים קלופים לחתוך לקוביות ולבשל עם מים ומעט מלח כשמתרכך ולסנן.
-
3
לטגן בצל גדול קצוץ במעט שמן להוסיף חלק מהבצל לסיר עם תפוחי האדמה וחלק להשאיר להגשה ולמעוך יחד .
-
4
בקערה לשים את כל מרכיבי הבצק לפי הסדר הרשום וללוש טוב.
-
5
לכסות במגבת להניח בצד לשעה.
-
6
הבצק יוצא מעט דביק וזה בסדר.
-
7
לקמח את השייש להניח את הבצק ולקמח גם את הבצק.
-
8
לרדד דק דק לקרוץ עיגולים לשים כפית פירה לקפל ולסגור היטב ולהדק את שני הקצוות.
-
9
להרתיח בסיר שטוח מים עם כף שמן וכפית מלח.
-
10
כשהמים רותחים לשים את הקרפאלך להשאיר בסיר עוד 2 דקות לאחר שצפים להוציא למסננת ולהעביר לסיר עם הבצל המטוגן ולהגיש.
1
נתחיל מהכנת הפירה.
2
4 תפוחי אדמה קטנים קלופים לחתוך לקוביות ולבשל עם מים ומעט מלח כשמתרכך ולסנן.
3
לטגן בצל גדול קצוץ במעט שמן להוסיף חלק מהבצל לסיר עם תפוחי האדמה וחלק להשאיר להגשה ולמעוך יחד .
4
בקערה לשים את כל מרכיבי הבצק לפי הסדר הרשום וללוש טוב.
5
לכסות במגבת להניח בצד לשעה.
6
הבצק יוצא מעט דביק וזה בסדר.
7
לקמח את השייש להניח את הבצק ולקמח גם את הבצק.
8
לרדד דק דק לקרוץ עיגולים לשים כפית פירה לקפל ולסגור היטב ולהדק את שני הקצוות.
9
להרתיח בסיר שטוח מים עם כף שמן וכפית מלח.
10
כשהמים רותחים לשים את הקרפאלך להשאיר בסיר עוד 2 דקות לאחר שצפים להוציא למסננת ולהעביר לסיר עם הבצל המטוגן ולהגיש.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים