מבשלים 5-6 תפו"א בינוננים עד לריכוך ומועכים לפירה.
מטגנים בצל גדול חתוך לרצועות עם 3 כפות שמן עד להזהבה ומוסיפים קופ' של פטריות שמפניון חתוכות מסוננים מנוזלים וממשיכים לטגן עוד שתי דקות.
מתבלים לפי הטעם ב: מלח, פלפל שחור גרוס, כורכום ומרק עוף ומוסיפים לפירה יחד עם השמן.
לרוטב פטריות
מטגנים בצל קצוץ עד להזהבה, מוסיפים חצי גמבה חתוכה לרצועות וממשיכים לטגן , מוסיפים קופ' של פטריות חתוכות מסוננות מנוזלים וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים.
מתבלים; ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית כורכום ,כפית מרק עוף וחצי שקית של רוטב פטריות מערבבים היטב ומוסיפים 3 כוסות מים חמים, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כמה דקות , הרוטב מוכן כשהוא מסמיך טיפה.
מצרכים
18 יח' ריבועי בצק עלים של מעדנות- להפשיר לילה במקרר.
אופן ההכנה
1
אופן ההכנה:.
2
מרססים בשמן תבנית חד פעמי של שקעים..
3
את ריבועי הבצק מניחים בתבנית כשהפינות יוצאות החוצה..
4
ממלאים באמצע מהמילוי שהכנו,סוגרים את הקצוות מעל ומורחים חלמון ביצה שמעורבב עם מעט שמן ומפזרים שומשום..
5
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה ..
6
מגישים יחד עם הרוטב ויש לנו מנה מהממת..
7
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
אופן ההכנה:.
2
מרססים בשמן תבנית חד פעמי של שקעים..
3
את ריבועי הבצק מניחים בתבנית כשהפינות יוצאות החוצה..
4
ממלאים באמצע מהמילוי שהכנו,סוגרים את הקצוות מעל ומורחים חלמון ביצה שמעורבב עם מעט שמן ומפזרים שומשום..
5
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה ..