מאפה אישי במילוי פירה עם בצל מטוגן ופטריות
מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 05/08/2017 | 04:40
תקציר המתכון:
מנה ראשונה משגעת, טעימה ומרשימה, מאפה אישי במילוי פירה עם בצל מטוגן ופטריות מוגש יחד עם רוטב פטריות טעים במיוחד❤❤
קטגוריה: ראשונות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
למילוי של הפירה
-
מבשלים 5-6 תפו"א בינוננים עד לריכוך ומועכים לפירה.
-
מטגנים בצל גדול חתוך לרצועות עם 3 כפות שמן עד להזהבה ומוסיפים קופ' של פטריות שמפניון חתוכות מסוננים מנוזלים וממשיכים לטגן עוד שתי דקות.
-
מתבלים לפי הטעם ב: מלח, פלפל שחור גרוס, כורכום ומרק עוף ומוסיפים לפירה יחד עם השמן.
לרוטב פטריות
-
מטגנים בצל קצוץ עד להזהבה, מוסיפים חצי גמבה חתוכה לרצועות וממשיכים לטגן , מוסיפים קופ' של פטריות חתוכות מסוננות מנוזלים וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים.
-
מתבלים; ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית כורכום ,כפית מרק עוף וחצי שקית של רוטב פטריות מערבבים היטב ומוסיפים 3 כוסות מים חמים, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כמה דקות , הרוטב מוכן כשהוא מסמיך טיפה.
מצרכים
-
18 יח' ריבועי בצק עלים של מעדנות- להפשיר לילה במקרר.
אופן הכנה
-
אופן ההכנה:
-
מרססים בשמן תבנית חד פעמי של שקעים.
-
את ריבועי הבצק מניחים בתבנית כשהפינות יוצאות החוצה.
-
ממלאים באמצע מהמילוי שהכנו,סוגרים את הקצוות מעל ומורחים חלמון ביצה שמעורבב עם מעט שמן ומפזרים שומשום.
-
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה .
-
מגישים יחד עם הרוטב ויש לנו מנה מהממת.
-
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤