לןגן

מאפה אישי במילוי פירה עם בצל מטוגן ופטריות

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 05/08/2017 | 04:40
מאפה אישי במילוי פירה עם בצל מטוגן ופטריות

תקציר המתכון: מנה ראשונה משגעת, טעימה ומרשימה, מאפה אישי במילוי פירה עם בצל מטוגן ופטריות מוגש יחד עם רוטב פטריות טעים במיוחד❤❤

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי של הפירה

לרוטב פטריות

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מרססים בשמן תבנית חד פעמי של שקעים.

  3. את ריבועי הבצק מניחים בתבנית כשהפינות יוצאות החוצה.

  4. ממלאים באמצע מהמילוי שהכנו,סוגרים את הקצוות מעל ומורחים חלמון ביצה שמעורבב עם מעט שמן ומפזרים שומשום.

  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה .

  6. מגישים יחד עם הרוטב ויש לנו מנה מהממת.

  7. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤