אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

68
צפיות

בשר צלי כתף ברוטב פטריות וערמונים וסילאן

המתכון של
בשר צלי כתף ברוטב פטריות וערמונים וסילאן

המון עבודה אבל שווה כל מאמץ

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בשר צלי כתף עם פטריות ערמונים וסילאן
  • מצרכים הדרושים
  • 2 וחצי קילו צלי כתף טרי או קפוא
  • רבע כוס שמן
  • מלח
  • 5 עלי דפנה
  • 2 סלסלאות פטריות שמפיניון
  • 2 חבילות ערמונים
  • 3 בצלים גדולום פרוסים דק
  • 5 שיני שום קצוצים
  • 2 כפות מרק עוף
  • כף פפריקה מתוקה
  • 4 כפות סילאן
  • 1 כף סוכר חום
אופן ההכנה
  • 1

    1)בסיר נחמם את השמן ונכניס את הנתח בשר..


  • 2

    נצרוב היטב מ2 הצדדים ונוסיף מלח ועלי דפנה.


  • 3

    נוסיף מים רותחים עד כיסוי ונבשל שעתיים וחצי אש בינונית מכוסה.ושומרים במקרר את המים לבישול לאחר כך .


  • 4

    2)נוציא את הבשר ונניח בקערה מכוסה במקרר ל3 שעות או לילה.


  • 5

    3)נחמם סיר סוטאז׳ ונוסיף את הבצל ומטגנים עד להזהבה תוך כדי ערבוב .


  • 6

    נוסיף שמן וסוכר חום ונטגן .


  • 7

    4)מוסיפים פטריות פרוסות ונטגן היטב..


  • 8

    נוסיף את כל התבלינים ונערבב היטב.


  • 9

    נוסיף 3 כוסות מים ששמרנו במקרר ונכסה את הסיר..


  • 10

    5)בנתיים נפרוס את הבשר לפרוסות דקות..


  • 11

    נוסיף את הבשר לסיר.


  • 12

    מוסיפים סילאן ונפזר את הערמונים.


  • 13

    .


  • 14

    6)נבשל למשך שעתיים וחצי על אש בינונית-קטנה ..


  • 15

    ברבע שעה האחרונה נבשל ללא מכסה כדי לצמצם את הרוטב..


  • 16

    בתאבון❤️.


1

1)בסיר נחמם את השמן ונכניס את הנתח בשר..


2

נצרוב היטב מ2 הצדדים ונוסיף מלח ועלי דפנה.


3

נוסיף מים רותחים עד כיסוי ונבשל שעתיים וחצי אש בינונית מכוסה.ושומרים במקרר את המים לבישול לאחר כך .


4

2)נוציא את הבשר ונניח בקערה מכוסה במקרר ל3 שעות או לילה.


5

3)נחמם סיר סוטאז׳ ונוסיף את הבצל ומטגנים עד להזהבה תוך כדי ערבוב .


6

נוסיף שמן וסוכר חום ונטגן .


7

4)מוסיפים פטריות פרוסות ונטגן היטב..


8

נוסיף את כל התבלינים ונערבב היטב.


9

נוסיף 3 כוסות מים ששמרנו במקרר ונכסה את הסיר..


10

5)בנתיים נפרוס את הבשר לפרוסות דקות..


11

נוסיף את הבשר לסיר.


12

מוסיפים סילאן ונפזר את הערמונים.


13

.


14

6)נבשל למשך שעתיים וחצי על אש בינונית-קטנה ..


15

ברבע שעה האחרונה נבשל ללא מכסה כדי לצמצם את הרוטב..


16

בתאבון❤️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים