לןגן

בשר צלי כתף ברוטב פטריות וערמונים וסילאן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 19/10/2024 | 21:04
בשר צלי כתף ברוטב פטריות וערמונים וסילאן

תקציר המתכון: המון עבודה אבל שווה כל מאמץ

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)בסיר נחמם את השמן ונכניס את הנתח בשר.

  2. נצרוב היטב מ2 הצדדים ונוסיף מלח ועלי דפנה

  3. נוסיף מים רותחים עד כיסוי ונבשל שעתיים וחצי אש בינונית מכוסה.ושומרים במקרר את המים לבישול לאחר כך

  4. 2)נוציא את הבשר ונניח בקערה מכוסה במקרר ל3 שעות או לילה

  5. 3)נחמם סיר סוטאז׳ ונוסיף את הבצל ומטגנים עד להזהבה תוך כדי ערבוב

  6. נוסיף שמן וסוכר חום ונטגן

  7. 4)מוסיפים פטריות פרוסות ונטגן היטב.

  8. נוסיף את כל התבלינים ונערבב היטב

  9. נוסיף 3 כוסות מים ששמרנו במקרר ונכסה את הסיר.

  10. 5)בנתיים נפרוס את הבשר לפרוסות דקות.

  11. נוסיף את הבשר לסיר

  12. מוסיפים סילאן ונפזר את הערמונים

  13. 6)נבשל למשך שעתיים וחצי על אש בינונית-קטנה .

  14. ברבע שעה האחרונה נבשל ללא מכסה כדי לצמצם את הרוטב.

  15. בתאבון❤️