הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלערבב את הבשר החתוך לקוביות בקערה שבה קמח, מלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור עד שהבשר מצופה מכל הצדדים..
לחמם סיר סוטאז עם 3 כפות שמן ולטגן את קוביות הבשר עד השחמה מכל הכוונים..
להוציא את הבשר לצלחת בצד..
להוסיף עוד 2 כפות שמן ולטגן את הבצל החתוך, הפטריות, השום, סלרי, טימין ורוזמרין ולערבב היטב כ- 7 דקות עם מכסה עד שהירקות מתרככים..
להוסיף שקית רוטב צלי, עלי דפנה, 2 כפות רסק, יין וציר בקר ולערבב, להביא לרתיחה..
להכניס את הבשר לסיר..
להנמיך את האש, לכסות עם מכסה את הסיר ולבשל שעה וחצי תוך ערבוב מדי פעם..
להכניס את הגזר ואת תפוחי האדמה ולבשל עוד 50 דקות על אש קטנה..