אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,264
צפיות

חמין ללא חיטה

המתכון של
חמין ללא חיטה

כאשר קר בחוץ הגיע זמן למנה מחממת

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • אסאדו, גולש בקר או עגל, עצמות מח
  • 3 בצלים
  • 250 גר שועית לבנה (להשרות מספר שעות במים
  • 250גר גריסים לשטוף מים
  • 7 תפוחי אדמנ ללא קליפה
  • קישקע
אופן ההכנה
  • 1

    משרים 250 גר גריסי פנינה ו250 גר שועית לבנה כמה שעות לפני תחילת הבישול. .


  • 2

    3 בצל קצוץ בכף וחצי שמן מטגנים עד שיהפוך לשקוף. מוסיפים:.


  • 3

    2 כפות סילן..


  • 4

    בשר 3 חתיכות יפות אסאדו, .


  • 5

    3 עצמות מח, .


  • 6

    1 קג בשר גולש ..


  • 7

    4 שינים שום קצוצים. .


  • 8

    תפוח אדמה לפי מספר הסועדים. .


  • 9

    מערבבים תבלינים : .


  • 10

    1 כף מרק עוף, 1 כף פפריקה מתוקה, 1 כפית פלפל שחור טחון, 1 כפית כורכום , 1/2 כפית כמון. מוסיפים את התבלינים . מוסיפים 3 כוסות מים ..


  • 11

    מביאים לרתיחה. .


  • 12

    מוסיפים גריסים ושועית (אני ממקמת בשני צדדים של הסיר ולא מערבבת. .


  • 13

    מוסיפים קישקע (לא חובה אבל עדיף ) מוסיפים ביצים לפי מספר הסועדים. .


  • 14

    מכסים הכל במים . .


  • 15

    מביאים לרתיכה . .


  • 16

    בישול כ20 דקות על הגז..


  • 17

    טועמים אם חסר תבלינים (מלח או פלפלפ). .


  • 18

    תנור ל100°. .


  • 19

    לילה שלם לפחות 12-15 שעות..


1

משרים 250 גר גריסי פנינה ו250 גר שועית לבנה כמה שעות לפני תחילת הבישול. .


2

3 בצל קצוץ בכף וחצי שמן מטגנים עד שיהפוך לשקוף. מוסיפים:.


3

2 כפות סילן..


4

בשר 3 חתיכות יפות אסאדו, .


5

3 עצמות מח, .


6

1 קג בשר גולש ..


7

4 שינים שום קצוצים. .


8

תפוח אדמה לפי מספר הסועדים. .


9

מערבבים תבלינים : .


10

1 כף מרק עוף, 1 כף פפריקה מתוקה, 1 כפית פלפל שחור טחון, 1 כפית כורכום , 1/2 כפית כמון. מוסיפים את התבלינים . מוסיפים 3 כוסות מים ..


11

מביאים לרתיחה. .


12

מוסיפים גריסים ושועית (אני ממקמת בשני צדדים של הסיר ולא מערבבת. .


13

מוסיפים קישקע (לא חובה אבל עדיף ) מוסיפים ביצים לפי מספר הסועדים. .


14

מכסים הכל במים . .


15

מביאים לרתיכה . .


16

בישול כ20 דקות על הגז..


17

טועמים אם חסר תבלינים (מלח או פלפלפ). .


18

תנור ל100°. .


19

לילה שלם לפחות 12-15 שעות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים