- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
אסאדו, גולש בקר או עגל, עצמות מח
-
-
250 גר שועית לבנה (להשרות מספר שעות במים
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
משרים 250 גר גריסי פנינה ו250 גר שועית לבנה כמה שעות לפני תחילת הבישול. .
-
2
3 בצל קצוץ בכף וחצי שמן מטגנים עד שיהפוך לשקוף. מוסיפים:.
-
3
2 כפות סילן..
-
4
בשר 3 חתיכות יפות אסאדו, .
-
5
3 עצמות מח, .
-
6
1 קג בשר גולש ..
-
7
4 שינים שום קצוצים. .
-
8
תפוח אדמה לפי מספר הסועדים. .
-
9
מערבבים תבלינים : .
-
10
1 כף מרק עוף, 1 כף פפריקה מתוקה, 1 כפית פלפל שחור טחון, 1 כפית כורכום , 1/2 כפית כמון. מוסיפים את התבלינים . מוסיפים 3 כוסות מים ..
-
11
מביאים לרתיחה. .
-
12
מוסיפים גריסים ושועית (אני ממקמת בשני צדדים של הסיר ולא מערבבת. .
-
13
מוסיפים קישקע (לא חובה אבל עדיף ) מוסיפים ביצים לפי מספר הסועדים. .
-
14
מכסים הכל במים . .
-
15
מביאים לרתיכה . .
-
16
בישול כ20 דקות על הגז..
-
17
טועמים אם חסר תבלינים (מלח או פלפלפ). .
-
18
תנור ל100°. .
-
19
לילה שלם לפחות 12-15 שעות..
1
משרים 250 גר גריסי פנינה ו250 גר שועית לבנה כמה שעות לפני תחילת הבישול. .
2
3 בצל קצוץ בכף וחצי שמן מטגנים עד שיהפוך לשקוף. מוסיפים:.
3
2 כפות סילן..
4
בשר 3 חתיכות יפות אסאדו, .
5
3 עצמות מח, .
6
1 קג בשר גולש ..
7
4 שינים שום קצוצים. .
8
תפוח אדמה לפי מספר הסועדים. .
9
מערבבים תבלינים : .
10
1 כף מרק עוף, 1 כף פפריקה מתוקה, 1 כפית פלפל שחור טחון, 1 כפית כורכום , 1/2 כפית כמון. מוסיפים את התבלינים . מוסיפים 3 כוסות מים ..
11
מביאים לרתיחה. .
12
מוסיפים גריסים ושועית (אני ממקמת בשני צדדים של הסיר ולא מערבבת. .
13
מוסיפים קישקע (לא חובה אבל עדיף ) מוסיפים ביצים לפי מספר הסועדים. .
14
מכסים הכל במים . .
15
מביאים לרתיכה . .
16
בישול כ20 דקות על הגז..
17
טועמים אם חסר תבלינים (מלח או פלפלפ). .
18
תנור ל100°. .
19
לילה שלם לפחות 12-15 שעות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים