- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
שעועית ירוקה (עדיף שלמה) סנפרוסט
-
-
-
-
-
-
3 עגבניות מגורדות/או עגבניות מרוסקות בקופסא.
אופן ההכנה
-
0
קוצצים את הבצל הכי דק שאפשר (אני משתמשת בסלייסר) זה נותן מרקם אחר לרוטב..
-
1
מטגנים בצל אחד בשמן עד שמזהיב.
-
2
מוסיפים פפריקה מתוקה מערבבים חצי דקה רק שתפתח בשמן.
-
3
מוסיפים את העגבניות,חצי כפית סוכר,1 כף מרק עוף,מלח פלפל ושעועית ירוקה..
-
4
סוגרים מכסה ל 20 דק על אש בינונית..
-
5
בינתיים שהסיר על האש מכינים את הבשר, שמים בצל קצוץ דק דק, מלח, חצי כפית אגוז מוסקט, 2 כפות שמן..
-
6
יוצרים קציצות מוסיפים לרוטב על אש בינונית לעוד 40 דק..
-
7
תהנו❤.
0
קוצצים את הבצל הכי דק שאפשר (אני משתמשת בסלייסר) זה נותן מרקם אחר לרוטב..
1
מטגנים בצל אחד בשמן עד שמזהיב.
2
מוסיפים פפריקה מתוקה מערבבים חצי דקה רק שתפתח בשמן.
3
מוסיפים את העגבניות,חצי כפית סוכר,1 כף מרק עוף,מלח פלפל ושעועית ירוקה..
4
סוגרים מכסה ל 20 דק על אש בינונית..
5
בינתיים שהסיר על האש מכינים את הבשר, שמים בצל קצוץ דק דק, מלח, חצי כפית אגוז מוסקט, 2 כפות שמן..
6
יוצרים קציצות מוסיפים לרוטב על אש בינונית לעוד 40 דק..
7
תהנו❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים