אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

911
צפיות

קציצות בשר ברוטב

המתכון של
קציצות בשר ברוטב

קציצות רכות וטעימות שתמיד תרצו להכין.

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לקציצות :500 גרם בשר טחון
  • 1 בצל בינוני קצוץ קטן
  • 1 תפוח אדמה בינוני מגורד גס
  • חופן פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
  • 1/4 כוס פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • כפית פפריקה
  • כפית שטוחה מלח
  • מעט פלפל שחור
  • מעט קינמון
  • חצי כפית ראס אל חנות או בהרט
  • קמח לטבילת הקציצות
  • מעט שמן לטיגון
  • לרוטב: 1 בצל סגול או לבן פרוס לרצועות
  • 10 עגבניות שרי חצויות
  • כוס חומוס מושרה
  • 2 כפות סילאן
  • כף פפריקה
  • כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • מעט צ'ילי גרוס (מאוד מוסיף)
  • רבע כפית ראס אל חנות
  • חצי כף מרק עוף
  • 2 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
  • 0

    מכניסים את חומרי בלילת הקציצות לקערה מערבבים היטב..


  • 1

    מכינים קציצות עגולות ומשטחים טיפה, טובלים כל קציצה בקמח ומטגנים במעט שמן כ1-2 דקות מכל צד..


  • 2

    לרוטב: בסיר סוטאז נמוך מטגנים את הבצל הפרוס במעט שמן עד שקיפות, מוסיפים את חצאי העגבניות ואת החומוס המושרה ומערבבים היטב. מתבלים ונותנים לטעמים להיפתח כ- 2 דקות. מוסיפים את המים הרותחים וכשהכל מבעבע בודקים טעמים ומסדרים את הקציצות בסיר, מרטיבים אותם מעל עם הרוטב ומבשלים על להבה בינונית כ30-40 דקות. .


  • 3

    מגישים חם על מצע פירה, אורז או בורגול.


  • 4

    בהצלחה איילת❤.


0

מכניסים את חומרי בלילת הקציצות לקערה מערבבים היטב..


1

מכינים קציצות עגולות ומשטחים טיפה, טובלים כל קציצה בקמח ומטגנים במעט שמן כ1-2 דקות מכל צד..


2

לרוטב: בסיר סוטאז נמוך מטגנים את הבצל הפרוס במעט שמן עד שקיפות, מוסיפים את חצאי העגבניות ואת החומוס המושרה ומערבבים היטב. מתבלים ונותנים לטעמים להיפתח כ- 2 דקות. מוסיפים את המים הרותחים וכשהכל מבעבע בודקים טעמים ומסדרים את הקציצות בסיר, מרטיבים אותם מעל עם הרוטב ומבשלים על להבה בינונית כ30-40 דקות. .


3

מגישים חם על מצע פירה, אורז או בורגול.


4

בהצלחה איילת❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים