מכניסים את חומרי בלילת הקציצות לקערה מערבבים היטב..
1
מכינים קציצות עגולות ומשטחים טיפה, טובלים כל קציצה בקמח ומטגנים במעט שמן כ1-2 דקות מכל צד..
2
לרוטב: בסיר סוטאז נמוך מטגנים את הבצל הפרוס במעט שמן עד שקיפות, מוסיפים את חצאי העגבניות ואת החומוס המושרה ומערבבים היטב. מתבלים ונותנים לטעמים להיפתח כ- 2 דקות. מוסיפים את המים הרותחים וכשהכל מבעבע בודקים טעמים ומסדרים את הקציצות בסיר, מרטיבים אותם מעל עם הרוטב ומבשלים על להבה בינונית כ30-40 דקות. .
3
מגישים חם על מצע פירה, אורז או בורגול.
4
בהצלחה איילת❤.
0
מכניסים את חומרי בלילת הקציצות לקערה מערבבים היטב..
1
מכינים קציצות עגולות ומשטחים טיפה, טובלים כל קציצה בקמח ומטגנים במעט שמן כ1-2 דקות מכל צד..
2
לרוטב: בסיר סוטאז נמוך מטגנים את הבצל הפרוס במעט שמן עד שקיפות, מוסיפים את חצאי העגבניות ואת החומוס המושרה ומערבבים היטב. מתבלים ונותנים לטעמים להיפתח כ- 2 דקות. מוסיפים את המים הרותחים וכשהכל מבעבע בודקים טעמים ומסדרים את הקציצות בסיר, מרטיבים אותם מעל עם הרוטב ומבשלים על להבה בינונית כ30-40 דקות. .