לערבב את כל החומרים לטגן עם מעט שמן עד שהנוזלים מצטמצמים
להוריד מהגז ולסנן נוזלים לקרר
לקחת בנתיים בגטים טריים לחתוך מלמעלה בקצה ולהוציא בעדינות עם כף את הפנימה עד שאין בצק פנימי
למלא את הבגט בבשר לקחת מחבת עם קורט קטן של שמן וללחוץ את הבגט על המחבת ומעל זה צלחת לשים על הבגט וללחוץ ככה שהוא הופך להיות כמו טוסט אפשר לשים בטוסטר בשרי גם
לי אין אז עשיתי במחבת להפוך כל פעם צד עד שזה משחים
ניתן לשמן את הבגט עם שומן כבש או שומן טלה או שמן זית