עראייס בגט
מאת: איטל חלילי, פורסם: 18/10/2018 | 15:59
תקציר המתכון:
מנה קלילה טעימה בלי הרבה עבודה
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי קילו בשר טחון בקר טרי
-
חופן פטרוזליה קצוצה דק ללא גבעולים רק פרחים
-
בצל טחון
-
מלח פלפל שחור וקורט בהרט
-
לערבב את כל החומרים לטגן עם מעט שמן עד שהנוזלים מצטמצמים
-
להוריד מהגז ולסנן נוזלים לקרר
-
לקחת בנתיים בגטים טריים לחתוך מלמעלה בקצה ולהוציא בעדינות עם כף את הפנימה עד שאין בצק פנימי
-
למלא את הבגט בבשר לקחת מחבת עם קורט קטן של שמן וללחוץ את הבגט על המחבת ומעל זה צלחת לשים על הבגט וללחוץ ככה שהוא הופך להיות כמו טוסט אפשר לשים בטוסטר בשרי גם
-
לי אין אז עשיתי במחבת להפוך כל פעם צד עד שזה משחים
-
ניתן לשמן את הבגט עם שומן כבש או שומן טלה או שמן זית
-
להוציא לשים ליד טחינה וסלט ירקות מרענן
אופן הכנה
-
בגטים
-
בשר טחון בקר
-
פטרוזליה קצוצה
-
בצל טחון
-
תבלינים