אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,478
צפיות

כתף טלה בתנור עם פיאות יבשים

המתכון של
כתף טלה בתנור עם פיאות יבשים

מנה חגיגית וטעימה בטרוף

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כתף טלה שלם
  • תפוא ובטטה
  • חצי דלורית קטנה
  • 10 שזיפים שחורים מגולענים
  • 10 מישמשים
  • חופן חמוציות
  • חופן צימוקים לא חייב
  • חופן אגוזים
  • רבע כוס שמן זית
  • חצי כוס סילאן
  • כוס יין אדום יבש
  • מלח פילפל שחור גרוס
  • טוסקנה
  • פילדלפיה
  • חצי כוס מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב בקערה את הכל .


  • 2

    לעשות את הכתף היטב היטב שתהיה מכוסה מכל הכיוונים .


  • 3

    לסדר בתבנית גדולה את התפוא הבטטה והדלורית .


  • 4

    להניח במרכז את הכתף לשפוך את הרוטב מעל הכל .


  • 5

    להוסיף אם צריך עוד מעט מים רותחים .


  • 6

    לעטוף היטב ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות טורבו לחצי שעה ולהנמיך ל180 לעוד שעה וחצי .


1

לערבב בקערה את הכל .


2

לעשות את הכתף היטב היטב שתהיה מכוסה מכל הכיוונים .


3

לסדר בתבנית גדולה את התפוא הבטטה והדלורית .


4

להניח במרכז את הכתף לשפוך את הרוטב מעל הכל .


5

להוסיף אם צריך עוד מעט מים רותחים .


6

לעטוף היטב ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות טורבו לחצי שעה ולהנמיך ל180 לעוד שעה וחצי .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים