לןגן

כתף טלה בתנור עם פיאות יבשים

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 30/09/2018 | 12:07
כתף טלה בתנור עם פיאות יבשים

תקציר המתכון: מנה חגיגית וטעימה בטרוף

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב בקערה את הכל

  2. לעשות את הכתף היטב היטב שתהיה מכוסה מכל הכיוונים

  3. לסדר בתבנית גדולה את התפוא הבטטה והדלורית

  4. להניח במרכז את הכתף לשפוך את הרוטב מעל הכל

  5. להוסיף אם צריך עוד מעט מים רותחים

  6. לעטוף היטב ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות טורבו לחצי שעה ולהנמיך ל180 לעוד שעה וחצי