5 סטיק אנטריקוט פרוס דק חתוך לרצועות מאת אילנית בניזרי
רבע שקית שעועית ירוקה קפואה ( אני משתמשת בסנפרוסט)
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן
כפית תבלין למעורב שווארמה או פלדלפיה
3 כפות רוטב סצ'ואן ( נמכר בכל סופר טעם אגדה ! ) למי שאין יכולה להמיר לטראיקי או ברבקיו
מלח לפי הטעם
רבע כפית פלפל שחור גרוס
שומשום לקישוט
אופן ההכנה
1
ראשית נכניס לקערה את האנטריקוט החתוך לרצועות עם הרוטב סצ'ואן והתבלין למעורב.
2
נערבב היטב ונכניס למקרר לספיגת טעמים חצי שעה ! .
3
את השעועית נרתיח במים 8 דקות מרגע שמבעבע ונסנן ! .
4
במחבת ווק נשים את השמן והשום עד לרתיחת השמן,כעת נוסיף את האנטריקוט יחד עם המרנידה שנוצרה בקערה,נקפיץ עד לשינוי צבע בסטיק,כעת נוסיף את השעועית,מלח ופלפל שחור גרוס,נקפיץ כ 20 דקות להבה בינונית להיזהר לא לייבש את הסטייק זה מתבשל מהר כי הוא דק !! נפזר שומשום לקישוט.
5
תהנו מעדן עולמי אילנית בניזרי 🌹.
1
ראשית נכניס לקערה את האנטריקוט החתוך לרצועות עם הרוטב סצ'ואן והתבלין למעורב.
2
נערבב היטב ונכניס למקרר לספיגת טעמים חצי שעה ! .
3
את השעועית נרתיח במים 8 דקות מרגע שמבעבע ונסנן ! .
4
במחבת ווק נשים את השמן והשום עד לרתיחת השמן,כעת נוסיף את האנטריקוט יחד עם המרנידה שנוצרה בקערה,נקפיץ עד לשינוי צבע בסטיק,כעת נוסיף את השעועית,מלח ופלפל שחור גרוס,נקפיץ כ 20 דקות להבה בינונית להיזהר לא לייבש את הסטייק זה מתבשל מהר כי הוא דק !! נפזר שומשום לקישוט.