- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
אסאדו טרי חתוך לקוביות אפשר עם עצם ואפשר בלי
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה רחבה נערבב את כל מרכיבי המרינדה ונניח את קוביות ה אסאדו/ האוסובוקו בתוכה ,ניתן מנוחה במקרר לפחות לשעה לספיגת טעמים ..
-
2
לאחר שעה.
-
3
בסיר רחב נסגור את נתחי הבשר.
-
4
למשך שבע דקות מכל צד..
-
5
נניח בכלי חרס או בסיר עם תחתית כפולה את תפוחי האדמה השלמים, הבצל שגם הוא חתוך גס יחד עם הפטריות/ ערמונים נוסיף גם את הנתחים ושארית המרינדה של הבשר..
-
6
נחצה ראש שלם של שום , להניח גם אותו יחד עם גבעולי הטימין והרוזמרין .נוסיף כוס מים רותחים..
-
7
להכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות ל3/4 שעה בערך כשהכלי מכוסה בנייר אפיה ומעליו נייר כסף ..
-
8
לאחר מיכן נוריד טמפרטורה ל 165 מעלות למשך שעתיים נוספות או עד לריכוך הבשר..
-
9
במידה וחסר נוזלים יש להוסיף ..
-
10
הבשר יוצא רך שאין דברים כאילו ..
-
11
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
בקערה רחבה נערבב את כל מרכיבי המרינדה ונניח את קוביות ה אסאדו/ האוסובוקו בתוכה ,ניתן מנוחה במקרר לפחות לשעה לספיגת טעמים ..
2
לאחר שעה.
3
בסיר רחב נסגור את נתחי הבשר.
4
למשך שבע דקות מכל צד..
5
נניח בכלי חרס או בסיר עם תחתית כפולה את תפוחי האדמה השלמים, הבצל שגם הוא חתוך גס יחד עם הפטריות/ ערמונים נוסיף גם את הנתחים ושארית המרינדה של הבשר..
6
נחצה ראש שלם של שום , להניח גם אותו יחד עם גבעולי הטימין והרוזמרין .נוסיף כוס מים רותחים..
7
להכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות ל3/4 שעה בערך כשהכלי מכוסה בנייר אפיה ומעליו נייר כסף ..
8
לאחר מיכן נוריד טמפרטורה ל 165 מעלות למשך שעתיים נוספות או עד לריכוך הבשר..
9
במידה וחסר נוזלים יש להוסיף ..
10
הבשר יוצא רך שאין דברים כאילו ..
11
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים