- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
4 פטריות יער טריות (אפשר גם מקופסת שימורים)
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ההכנה היא בשני שלבים..
-
2
שלב ראשון - יום קודם:.
-
3
מחממים שמן בסיר רחב, מכניסים לתוכו את נתח הבשר השלם וצורבים מכל הצדדים, כדי ל'סגור' את הבשר..
-
4
מוסיפים מים עד מחצית גובה הבשר, עלי דפנה ומעט פלפל שחור אנגלי, מכסים ומבשלים כשעה וחצי..
-
5
מכניסים לקרור ללילה..
-
6
שלב ב' :.
-
7
פורסים את הבשר לפרוסות דקות..
-
8
מטגנים שני בצלים חתוכים לרצועות, מוסיפים את הפטריות ומשחימים..
-
9
מניחים את פרוסות הבשר..
-
10
מוסיפים כוס יין אדום, מעט כרכום ומלח..
-
11
ומוסיפים את ציר הבשר שנותר מהלילה..
-
12
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך שעה. .
1
ההכנה היא בשני שלבים..
2
שלב ראשון - יום קודם:.
3
מחממים שמן בסיר רחב, מכניסים לתוכו את נתח הבשר השלם וצורבים מכל הצדדים, כדי ל'סגור' את הבשר..
4
מוסיפים מים עד מחצית גובה הבשר, עלי דפנה ומעט פלפל שחור אנגלי, מכסים ומבשלים כשעה וחצי..
5
מכניסים לקרור ללילה..
6
שלב ב' :.
7
פורסים את הבשר לפרוסות דקות..
8
מטגנים שני בצלים חתוכים לרצועות, מוסיפים את הפטריות ומשחימים..
9
מניחים את פרוסות הבשר..
10
מוסיפים כוס יין אדום, מעט כרכום ומלח..
11
ומוסיפים את ציר הבשר שנותר מהלילה..
12
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך שעה. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים